Pysähdys Puistonkulmassa

Riihimäen Kesäkonserteille on tärkeää, että myös he, joilla on haasteellista tai jopa mahdotonta päästä konsertteihin, pääsisivät kuulemaan klassista musiikkia ja nauttimaan festivaalin tunnelmasta. Yhteistyössä Kotokartanosäätiön ja Sibelius Akatemian Nuorisokoulutuksen kanssa saamme toteuttaa upean konserttituokion tiistaina 6.6. klo 13 Puistonkulmassa. Konserttiin on vapaa pääsy.

Konsertissa esiintyvät nuoret taiteilijat Tuomas Kujala, kitara ja Sonja Kujala, huilu. Heitä säestää Riihimäen Kesäkonserteissa tänä vuonna myös kameran takaa löytyvä Ville Hautakangas, piano.

Tuomas Kujala (s. 2010) aloittaa syksyllä seitsemännellä luokalla Helsingissä. Kitaransoiton hän on aloittanut 6-vuotiaana Janne Malisen opetuksessa Pakilan musiikkiopistossa ja yhteistyö jatkuu edelleen Sibelius-Akatemian nuoriso-osastolla. Lisäksi hän on soittanut Ismo Eskelisen ja Otto Tolosen mestarikursseilla.

Sonja Kujala (s. 2007) on aloittanut huilunsoiton 6-vuotiaana Marja-Leena Mäkilän opetuksessa. 9-vuotiaana hän on siirtynyt Hanna Kinnusen oppilaaksi. 

Lapuan Kauhajärveltä kotoisin oleva pianisti Ville Hautakangas on toiminut Tampere Filharmonian pianistin tehtävissä vuodesta 2002 alkaen.  Tampereen Konservatoriossa ja TAMK/Musiikissa Hautakangas on opettanut pianonsoittoa ja toiminut säestäjänä vuodesta 2006 alkaen.