Tuu mun kanssa konserttiin -konsertti lapsen ja vanhemman vuorovaikutukselle

Varhaisiän musiikkikasvattaja Reeta Nikkola kutsuu kaikkia perheitä festivaalin avauspäivänä Granitin aukiolle ja sen jälkeen Musiikkiopistolle erilaiseen ja rentouttavaan konserttiin, joka on suunniteltu 6-9 -vuotiaille ja heidän vanhemmilleen. Konsertti on osa Nikkolan YAMK -opinnäytetyötä.

Konsertti sisältää tarinan, erilaisia rauhoittumisharjoituksia, liikettä omalla paikalla, satuhierontaa ja musisointia. Tärkeimpänä vuorovaikutus lapsen ja aikuisen välillä. Musiikki tulee tähän kaikkeen mukaan ja vaikuttamaan yleisön tunteisiin ja vahvistamaan rauhoittumista ja rentoutumista. Musiikki kuljettaa myös juonta eteenpäin ja tuo sävyjä ja tunnelmia tarinan kulkuun. 

Lastentapahtuma alkaa 6.6. Avajaisfanfaarin jälkeen Granitin aukiolta ja sieltä siirrytään musiikkiopistolle. Molempiin tapahtumiin on vapaa pääsy.